Follow us @ipeerapong | Call now +66 867055180

Firme de asigurari RCA


Asigurari RCA avantajoase

Asigurarea RCA, o asigurarea auto obligatorie este in acelasi timp una dintre politelecel mai adesea intalnite in randul persoanelor care au nevoie de o asigurare.

In Romania exista aproximativ 14 companii de asigurari acreditate de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sa comercializeze asigurari auto RCA.

Mai jos este prezentata lista completa cu firmele specializate in asigurari RCA, ramanand la alegerea fiecarui sofer sa o aleaga pe aceea care sa ii confere numarul cel mai mare de avantaje din partea unei asigurari:

 • Allianz – Tiriac Asigurari S.A.
 • Grpupama S.A.
 • Asigurarea Romaneasca – Asirom S.A.
 • BCR Asigurari S.A.
 • Generali S.A.
 • Uniqa S.A.
 • Omniasig S.A.
 • Asigurarea Reasigurarea Ardaf S.A.
 • Generali S.A.
 • Euroins S.A.
 • Carpatica Asig S.A.
 • Societatea Comerciale de Asigurare – Reasigurare Astra S.A.
 • Credit Europe Asigurari S.A.
 • ABC Asigurari – Reasigurari S.A.

Pe site-ul nostru clientii au la dispozitie oferte de asigurare foarte avantajoase adunate de la toate aceste societati si folosind calculatorul de asigurari RCA disponibil in mod gratuit, acesita vor putea calcula foarte usor pretul pentru asigurare si o vor alege pe aceea care sa le aduca cel mai bun pret.

In functie de vanzarile de polite realizate de fiecare companie in parte a fost stabilita si o clasificare a acestor companii, cele mai bune dintre acestea, conform statisticilor Allianz – Tiriac Asigurari S.A. ocupa locul 3, urmata de Astra Asigurari so pe primul loc clasandu-se compania Omniasig S.A. cu o cota de piata de aproximativ 13.3% in anul 2012. Aceste firme opereaza atat in Sibiu cat si in toata tara.

Compania de asigurari Omniasig S.A. este acreditata sa vanda nu doar asigurari RCA ci si polite auto CASCO, asigurari de locuinta si asigurari medicale. Societea, cu sediul central in Bucuresi, Bd-ul Aviatorilor, nr. 28, sector 1 are deschise numeroase puncte de lucru tarii, fiind prezenta in fiecare judet.

Astra Asigurari S.A. cu sediul central in Bucuresti, Str. Alexandru Puskin, nr. 10, sectorul 1, activeaza cu success pe piata asigurarilor din Romania inca din anul 1997, oferind clientilor unele dintre cele mai bune oferte de asigurare.

Societatea ocupa pozitia a doua ca urmare a acoperirii teritoriale de care se bucura, aflandu-se in fiecare judet al tarii si dispunand de peste 160 de agentii si sucursale pe teritoriul tarii.

In acelasi timp, gama diversificata de servicii o recomanda a fi una dintre cele mai bune. Portofoliul companiei cuprinde asigurari de tipul: RCA, CASCO, asigurari de locuinta, asigurari medicale de calatorie, de sanatate si asigurari de viata.

Allianz – Tiriac Asigurari S.A. face parte din grupul german Allianz, fondat in 1890 la Berlin. In Romania, sediul companiei este in Bucuresti, Str. Caderea Bastiliei, nr. 80-84, et 4-5, sector 1. Societatea este acreditata sa vanda o multitudine de tipuri de asigurari intre care se numara: asigurari auto (RCA, CASCO), asigurari de viata, polite de asigurare de sanatate, asigurari medicale de calatorie si asigurari de locuinte, dar functioneaza si in domeniul administrarii pensiilor private, fiind unul din principalii actori din acest domeniu.

Indiferent de pozitia pe care o companie de asigurari o ocupa in top, intotdeauna va fi foarte important pentru un client sa o aleaga pe aceea care va veni in intampinarea nevoilor sale, fiind in permanenta in stransa legatura cu cerintele si nevoile pietei, aceea care sa ofere produse si servicii cat mai flexibile, indeplinind standardele internationale din domeniul asigurarilor, dar in acelasi timp sa ofere preturi cat mai accesibile pentru fiecare tip de asigurare.